Openingstraining en ledenvergadering

Zaterdag 27 juni vierden wij samen met onze leden de oprichting van onze sportvereniging. In een gezamenlijke training, waarbij jong en oud mocht meedoen, werden de leden flink op de proef gesteld door oud-leraar Levi Ras. Na de training van ongeveer een uur gaf ook oud-leraar Klaas Barends nog een korte uitleg aan de leden en ouders over het doel van hapkido. Samen met leraar David Kwakernaak demonstreerde hij aan de hand van enkele technieken de basisprincipes van hapkido en zelfverdediging.

De warming up was zwaar, maar de leerlingen deden enthousiast mee. Op de achtergrond keken de geïnteresseerd toe naar de verrichtingen van hun kinderen.

Na de training door Levi en Klaas was het tijd voor het officiële deel van het programma. Jeugdleraar Mike Assink had geregeld dat de eigenaren van Victory Fight Academy een rondleiding zouden geven door hun nieuwe gebouw, waar wij vanaf September zouden gaan trainen. Samen met de ouders en leerlingen mochten wij een kijkje nemen in het gebouw dat bijna klaar voor gebruik is.

Een nu nog lege trainingszaal waar over enkele maanden tientallen enthousiaste leden van VFA en HVC zullen gaan trainen. Op de achtergrond een kleine fitnessruimte die ook door de leden gebruikt kan worden.

Na de rondleiding door de nieuwe trainingsruimte was het tijd voor de afsluiting van de dag. Op het schoolplein van Caleido vlak naast ons trainingsveld hield Mike nog een kort woordje, waarin hij de begroting voor 2020 en 2021 verantwoorde aan de leden. Dit werd opgevolgd door een lekker hapje en drankje dat verzorgd is door Mike samen met de leden Nils en Marit.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *